fbpx

Concurs per un memorial a Lluís Companys

17 d'Agost de 2015

L’Ajuntament d’Olot ha convocat un concurs per a la creació d’una obra artística per ser ubicada a l’espai públic de la ciutat com a homenatge a Lluís Companys. Amb aquesta obra Olot se sumarà als actes que se celebraran arreu de Catalunya coincidint amb els 75 anys del seu afusellament.

En el concurs s’hi poden presentar propostes d’escultures o qualsevol altre intervenció artística per a ser ubicada permanentment a l’espai públic de la ciutat d’Olot. Tot i que els autors poden proposar un espai d’ubicació es primen el passeig de la Muralla, la plaça 11 de setembre, els jardins de la Vila Vella i el carrer Lluís Companys.

Les propostes es poden presentar fins al 30 de setembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot i la dotació del concurs és de 14 mil euros, que inclouen tant els honoraris com la realització de la peça. Després, un jurat format per tècnics municipals, un membre del PEHOC, un representant de l’Escola d’Art i un historiador de reconegut prestigi, valorarà les propostes rebudes.

Podeu consutar aquí les Bases del Concurs

Go top