fbpx

Avui comença el Trapezi a Reus, amb molta participació Transversal!!

10 de Maig de 2018

La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus comença avui, i omplirà la ciutat de propostes de circ català i internacional fins al proper diumenge 13 de maig.

Trapezi

En tot aquest ventall d’actuacions, Transversal hi serà present, ja que participa col·laborant amb la programació de diversos espectacles.

-El divendres 11 i dissabte 12 es podrà veure a La Palma Mur, un espectacle produït en una de les ciutats membres i al qual la Xarxa ha donat suport per la seva difusió.

Dins el projecte De Mar a Mar, Transversal dona suport a les propostes:

-Envà d’Amer i Àfrica, amb actuacions al Jardí de la Casa Rull el divendres11 a les 19.00 h, dissabte 12 a les 13.00 h i diumenge 13 a les 13.30 h.

-3D de la Compagnie HMG a la sala polivalent de La Palma el divendres 11 a les 18.00 h, i dissabte 12  i diumenge 14 a les 18. 30 h.

-Flou Papagayo de Mumusic Circus es podrà veure a la Plaça de la Llibertat el divendres 11 i dissabte 12 a les 22.30 h i el diumenge 13, 20.00 h

-També s’hi podrà veure un Extracte de Random, de Joel Martí & Pablo Molina com a espectacle itinerant (Plaça de Prim) Itinerant el divendres 11 a les 18.00 h, dissabte 12 a les 18.30 h i diumenge 13 a les 12.00 h

 

A banda del suport a la programació d’espectacles hi ha un altre projecte de la xarxa que té presència en el marc de la Fira del Circ. El Trapezi és un dels festivals emblemàtics de les ciutats de Transversal al que des de fa ja moltes edicions el Consorci convida als seus programadors a assistir-hi. El projecte Programadors en Xarxa assumeix les despeses d’inscripció i allotjament dels programadors de les ciutats membres que visitin el festival, amb l’objectiu de facilitar-ne l’assistència i millorar el coneixement i el contacte entre els professionals de les ciutats membres.

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

Go top