fbpx

TRAVESIA: Convocatòria pel Laboratori de Mediació (Bilbao, del 15 al 19 de març)

9 de Desembre de 2020

El projecte Travesia-Pirineus de circ, a més de facilitar la creació  i la difusió d’espectacles de circ contemporani preveu la organització de laboratoris i seminaris per tal de facilitar el diàleg interprofessional entre els actors dels sector.

En aquest sentit els socis del projecte llancem una convocatòria per participar al  Laboratori de Mediació que tindrà lloc a Bilbao del 15 al 19 de març 2021 ( 5 dies).

La convocatòria està destinada a artistes de circ i altres professionals de les arts en viu (artistes, companyies, creadores, creadors i altres  agents culturals ) que estiguin interessats en el treball sobre processos de mediació i que vulguin participar en aquest espai de formació ideat per dotar-se de les eines necessàries per provar, experimentar, testar i construir plegats.

Se seleccionaran un total de 20 professionals del territori transfronterer i es podrà participar segons dues modalitats:

  • Modalitat A) Formació i participació (16 persones): per a artistes que desitgin tenir una experiència teoricopràctica, participar en dinàmiques proposades per altres agents. Han d’estar disposats/as a col·laborar, aportar i sumar-se a la dinàmica de qui lideri cada sessió. No serà necessari trobar-se treballant en un projecte determinat, ni una idea definida.
  • Modalitat B) Formació i proposta pròpia (4 persones): per a artistes amb experiència prèvia en activitats de mediació artística, treball comunitari o participació. Hauran de tenir un projecte, marc o context previ, seran responsables de proposar dinàmiques per a les sessions amb els col·lectius i facilitaran un procés obert per a la confecció en equip d’un simulacre de projecte de mediació en grup.

Cada participant rebrà una dotació econòmica de 500€ impostos inclosos en concepte de participació i es cobriran les despeses de mobilitat (àpats, allotjament i transport).

La data límit de presentació de candidatures és el proper  10 de gener 2021 a les 23:59.

Trobareu en aquest link bases i la descripció de la convocatòria i en aquest link el formulari de sol·licitud de participació.

Per a més informació podeu consultar la web de Travesia-Pirineus de circ

 

Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

Go top