fbpx

Aquesta tardor, Transversal s’endinsa a l’Univers Mouawad

20 de Setembre de 2017

Unobusalcor2La coincidència a les cartelleres catalanes de dos espectacles del dramaturg Wadji Mouawad: Boscos i Un Obús al Cor, a més de la publicació de la seva tetralogia escènica La sang de les promeses traduïda al català, ha inspirat als membres de la Xarxa a programar un seguit d’activitats i espectacles amb l’objectiu d’aprofundir en la coneixença d’aquest autor, un dels dramaturgs més importants de l’actualitat.

Diverses ciutats de la Xarxa acolliran als seus escenaris aquestes obres, però a banda, Transversal i la productora La Perla 29 organitzaran una sèrie de xerrades entorn l’Univers Mouawad que aproparan al públic aquest autor. Es comptarà amb intervencions d’especialistes en la seva obra, com ara el director Oriol Broggi, o amb Ramon Vila, traductor de la seva obra junt amb Cristina Genevat.

El calendari de la “Tardor Mouawad a Catalunya”, és aquest:

  • Mataró: “Boscos” el 30 de setembre 2017 a les 20h i la xerrada Univers Mouawad a la biblioteca Antoni Comas el 26 d’octubre a les 19h.
  • Granollers: “Boscos” el 14 octubre 2017 i Xerrada Univers Mouawad el 16 d’octubre 2017 al Teatre Auditori a les 19h15
  • Reus: “Un obús al cor” el 4 de novembre 2017 a les 21h al Teatre Bartrina i Col·loqui post funció.
  • Olot: “Boscos” el 17 de novembre 2017, “Un obús al cor” el 23 novembre 2017, i xerrada Univers Mouawad el 15 novembre 2017 a la Carbonera del Teatre Principal d’Olot,
  • Manresa: “Un obús al cor” el 18 de novembre 2017

Una gran oportunitat per endinsar-se en l’obra d’aquest interessant dramaturg, en contacte directe amb els seus textos o a través de l’anàlisi que en fan els coneixedors.

Un tastet de Boscos, en aquest vídeo:

 

Go top