fbpx

Aquest cap de setmana, patis plens d’art a Tortosa

28 de Setembre de 2015

Els propers 2, 3 i 4 d’octubre Tortosa omple els seus patis emblemàtics d’instal·lacions efímeres amb el festival A Cel Obert.

a cel obert post

A Cel Obert és el Festival d’Intervencions Efímeres de la ciutat de Tortosa que se situa en patis d’edificis amb un alt valor patrimonial. La idea basal d’aquesta proposta consisteix a convertir diferents emplaçaments amb un pes històric notori en escenaris de creacions artístiques efímeres.

Amb motiu de la celebració del festival A Cel Obert el nucli antic de la ciutat s’omplirà de creacions artístiques realitzades exclusivament per a l’ocasió i es generaran recorreguts perquè la gent pugui gaudir d’aquests elements arquitectònics tan singulars i destacats. Els artistes, els patis i la gent de carrer en sou els protagonistes.

A partir d’aquest 2015 A Cel Obert s’integra a la xarxa de festivals TRANSEFÍMERS impulsada per la Xarxa Transversal i formada pels festivals MAU de Granollers, Lluèrnia d’Olot, Ingràvid de Figueres, Fescamp de Sant Cugat i A Cel Obert de Tortosa. És per aquest motiu que enguany el Pati del Museu de Tortosa estarà destinat a albergar la intervenció efímera d’un artista convidat provinent del Festival Lluèrnia de l’edició 2014.

Si encara no coneixes els patis tortosins, A Cel Obert t’obre algunes de les seves portes. Si ja els coneixes et convida a redescobrir-los.

Més informació a la web del festival

Go top