fbpx

VEREDICTE DEL JURAT PREMI UNNIM

18 de Juny de 2013

una imatge dels guanyadors de l'Unnim 2013, en el moment de recollir el seu premi

una imatge dels guanyadors de l’Unnim 2013, en el moment de recollir el seu premi

La setmana passada es va fer públic el veredicte del jurat del Premi Unnim 2013. En aquesta edició, l’obra guanyadora va ser “Hotot” de Cascai Teatre. A continuació, l’acta del veredicte del jurat:

ACTA DEL JURAT PREMI UNNIM 2013

El jurat de la 13ª edició del Premi de Teatre atorga per la seva versatilitat, presencia i sobretot per combinar el cant amb la interpretació de manera eficaç. Per ser una intèrpret en estat de gràcia i entrega absoluta, la menció a millor actriu d’aquest any a Noelia Pérez de la Companyia Marlia Produccions per el seu treball a l’obra Carmela, Lili, Amanda.

El jurat de la 13ª edició del Premi de Teatre vol premiar per la capacitat de connectar amb el públic a partir d’un solo en diàleg gairebé perfecte amb el públic. El jurat també vol impulsar, amb aquesta menció, la carrera incipient d’un clown que s’està situant al mapa teatral amb pas ferm i bones idees a Marcel Tomas de Cascai Teatre per el seu treball a Hotot.

Per el seu llenguatge directe, planer i seductor, captivant el públic des del primer minut de l’espectacle. Per la seva frescor i espontaneïtat. El premi al millor muntatge teatral d’aquesta edició és per “Hotot” de Cascai Teatre.

Reunit el jurat de la 13º edició del Premi de Teatre a Calldetenes a data 31 de maig de 2013.

Lurdes Barba,           Xavier Boada,               Sergi Penedès,           Joan Roura

Go top