fbpx

Convocatòria oberta del projecte europeu d’arts visuals Changing Tracks

2 de Juliol de 2013

Aquí pots veure les bases

Encàrrec a un artista professional d’una obra d’art temporal per a ubicar-la en un espai públic a l’aire lliure, en el terreny de les arts visuals o digitals contemporànies, i que s’exhibirà al Regne Unit, Irlanda i Catalunya durant la primavera i l’estiu del 2014.

El coorganitzador i líder del projecte, el Consell del Comtat de Northamptonshire, al Regne Unit, i els coorganitzadors, el Consell del Comtat de Mayo, a Irlanda, i el Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals, a Catalunya, compten amb el finançament de l’Agència Executiva en l’Àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural de la Comissió Europea (EACEA) per desenvolupar el programa CHANGING TRACKS en l’àmbit de les arts visuals i digitals contemporànies, com a part del Programa Cultura de la Unió Europea 2007 – 2013.

Aquest és un concurs obert que consta de dues fases. Els artistes seran seleccionats a partir de la seva proposta inicial. En la primera fase del projecte, els artistes hauran de presentar una proposta de concepte de la seva obra d’art, que pot incloure dissenys o dibuixos si escau, una explicació de la metodologia que es vol emprar per tal de lliurar l’obra dins el termini de temps indicat, així com un pressupost aproximat.

Els honoraris disponibles per a cada artista principal seleccionat seran de 23,500€. A més, cada artista tindrà un pressupost de producció de fins a 20.500 € per cobrir tots els materials, el lloguer d’un estudi o taller i els costos d’instal·lació associats a la producció.

Cal fer arribar les propostes per correu electrònic a l’oficina de gerència del Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals info@txac.cat, indicant “Proposta Changing Tracks” a l’assumpte del missatge. L’últim dia de recepció de propostes serà el 27 de setembre del 2013.
Per a consultar dubtes o demanar més informació sobre el projecte podeu posar-vos en contacte amb Transversal mitjançant el mateix correu electrònic info@txac.cat.

Go top