fbpx

Punt i final a Changing Tracks a Catalunya amb uns seminaris per a gestors culturals i artistes

6 d'Octubre de 2014

El darrer acte del projecte Changing Tracks a casa nostra seran uns seminaris sobre art, espai públic i participació ciutadana, que tindran lloc a Granollers, a  Roca Umbert F.A els dies 17 i 18 d’octubre.

L’assistència al seminari és gratuïta, però l’aforament és limitat pel que cal reservar plaça fent la inscripció abans del 15 d’octubre. A continuació podeu veure el detall del programa de les sessions, i les instruccions sobre com inscriure-us.

La primera sessió, el 17 d’octubre, està destinada a gestors culturals i tècnics municipals, el seu contingut serà el següent:

La sessió del dia 18 està destinada a artistes, professionals de les arts visuals i públic interessat en l’art, la programació és la següent:

Us podeu inscriure a la sessió del dia 18 des d’aquest enllaç.

L’Aparthotel Atenea Vallès ofereix tarifes especials d’estada les nits del 16 i 17 d’octubre pels assistents al seminari. En cas de voler-vos-hi allotjar, indiqueu-nos-ho en el moment de fer la inscripció i us donarem les indicacions per tal de fer la reserva beneficiant-vos del descompte.

Go top