fbpx

EL REBOST

Un projecte per a compartir recursos, aprofitar sinergies, i reforçar encara més el treball en Xarxa ja habitual en el dia a dia de la Xarxa Transversal.El Rebost es va crear com a un espai de trobada, intercanvi i optimització de recursos expositius destinat als programadors de les sales d’art. Un inventari d’exposicions ja produïdes per les mateixes sales participants, que es posaven a disposició de la resta, de tal manera que el productor podia optimitzar i donar més difusió la inversió feta, i la sala receptora podia escollir entre un gran ventall d’exposicions de tot tipus de gèneres a un preu molt assequible. Es tractava d’una idea senzilla però que podia resultar molt efectiva i, sobretot, molt útil a les sales d’art dels municipis.

PAGINA1

model de pàgina de projecte del web del Rebost

D’entrada, aquest projecte va iniciar-se amb les sales que formen part del Consorci. Transversal volia actuar com a impulsador del projecte, tutelar-lo i ajudar-ne a la consolidació amb l’intenció que en un futur pogués arribar a funcionar gairebé autònomament, com una eina a disposició de totes les sales d’art de Catalunya que hi estiguéssin interessades.

El Rebost podia incloure exposicions de tot tipus: nova creació d’art contemporani, retrospectives d’artistes, instal·lacions en vídeo, exposicions de fotografia, i un llarg etcètera.  Es volia procurar dotar la borsa oferta  d’exposicions de diferents preus, diferents gèneres, diferents nivells de complexitat expositives… de manera que pogués ajustar-se i satisfer tot tipus de necessitats i pressupostos.

De cara a futures fases del projecte, es pretenia que el Rebost pogués arribar a esdevenir també un espai de projecció per als artistes: una manera democràtica, moderna i pública per entrar en contacte amb els programadors, arribar a sales fora del seu àmbit territorial, difondre la seva obra, etc. Si la primera fase de treball amb els programadors hagués resultat exitosa, es voluia obrir un altre apartat de la web on podríen entrar-hi les seves propostes els artistes directament.

Visiteu la pàgina d’ El Rebost

 

Go top