fbpx

Olot fa la seva primera activitat amb connexió Anella

10 de Desembre de 2009

El passat divendres 4 de desembre la ciutat d’Olot va poder gaudir de la primera activitat de l’Anella Cultural amb la connexió òptima.

Concretament, va poder rebre a través de videoconferència el curs DISSENY I AVALUACIÓ DE PROJECTES CULTURALS impartit per David Rosselló des del Centre Cultural La Mercè de Girona, amb qualitat Anella.

Des de la seva entrada a la fase pilot del projecte el passat 2007 Olot encara no havia pogut disposar de la connectivitat recomanada per desenvolupar activitats de l’Anella Cultural, fet que no li ha impedit ser una de les ciutats més actives i participatives en aquest projecte. Fins ara, des d’Olot havien participat de totes les propostes amb el seu ADSL d’Ajuntament, de menys d’una mega.

La setmana passada, i després d’un llarg i complicat procés, Olot va poder tenir finalment una connexió de banda ampla (d’uns 30 megues), que arriba a la capital de la Garrotxa a través d’un sistema d’antenes i que permetrà a partir d’ara, que puguin participar de les activiats  amb la qualitat d’imatge i so que ofereix el projecte. La primera mostra, va ser la segona sessió del curs de Disseny de projectes culturals, que es va poder gaudir el passat divendres des de la Sala d’Actes de l’Hospici.

aspecte d'una de les antenes usades per la connexió d'Olot un cop instal·lada

aspecte d'una de les antenes usades per la connexió d'Olot un cop instal·lada


aspecte de l'antena abans de ser coberta amb la malla que redueix l'impacte visual

aspecte de l'antena abans de ser coberta amb la malla que redueix l'impacte visual

Des de Transversal celebrem especialment aquesta notícia, llargament esperada. Desitgem que aquesta sigui només la primera de moltíssimes activitats que els ciutadans d’Olot puguin gaudir -amb la qualitat òptima- a través d’aquesta eina cultural i tecnològica que és l’Anella Cultural.

Go top