fbpx

La web de Transversal triplica les seves visites des de la seva renovació

2 de Desembre de 2009

Font: Arsys

Font: ArsysLa web de Transversal ha multiplicat gairebé per quatre les seves visites des que es va publicar amb el seu nou format (l’actual) el passat mes de setembre.

Si la mitjana de visites de l’antiga web www.txac.cat en els darrers 5 mesos (de maig a setembre de 2009) era de 730 visites mensuals, el mes d’octubre, el primer mes des de la publicació de la nova versió de la web, aquesta xifra va arribar fins a les 1.579 visites (duplicant així la mitjana anterior).

Aquest mes de novembre, el nombre de visites registrades a la web ha arribat fins a les 2.743, multiplicant per 3,75 el nombre de visites respecte la mitjana anterior a la renovació.

Des de Transversal volem donar-vos les gràcies pel vostre interès a tots els que visiteu la nostra web, i que el retorn de l’aposta que hem fet pel nou format web sigui tant positiu!

Seguirem esforçant-nos per mantenir-vos al dia de tota l’activitat que genera la Xarxa Transversal a través d’aquesta eina!


-El passat setembre, la web de Transversal es va renovar totalment, apostant per el nou format actual, que permet una actualitació constant dels continguts; molt més àgil i dinàmica.-

Go top