fbpx

El taller de tria d’artista de Mataró, en imatges

8 de Desembre de 2022

El 21, 22 i 23 de novembre va tenir lloc als centres escènics Cafè Nou i Can Gassol de Mataró la tria final de la convocatòria de Stronger Peripheries per seleccionar una companyia que portarà a terme la producció d’una peça escènica que versi sobre el tema “El pa de cada dia”.

A la selecció van participar representants de les entitats sòcies del projecte de Portugal, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Grècia i Romania, i ara us podem oferir una recopilació en imatges molt exhaustiva de tota la feina que es va dur a terme durant aquells tres dies.

En aquesta convocatòria, que és l’única que s’ha dut a terme a l’Estat espanyol en el marc de Stronger Peripheries, vam poder conèixer els cinc artistes finalistes que es van escollir el setembre passat. En concret parlem de Roger Bernat / FFF, d’Aimar Pérez Galí, de La Conquesta del Pol Sud —formada per Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer—, de Gaston Core i del col·lectiu que conformen Moon Ribas i Quim Girón. Tots aspiraven a representar el lema “El pa de cada dia”, que és un dels sis aspectes que pretén abordar urgències o reptes comuns que té el sud perifèric d’Europa, però només un d’ells serà l’encarregat de desenvolupar la producció final.

Si feu un recorregut per la notícia veureu diversos moments, en format foto i també en vídeo, dels dies en què va tenir lloc el taller i dels artistes que en van formar part per tal de conèixer una mica més tant la seva manera de treballar com els objectius i les activitats del projecte Stronger Peripheries.

Vídeo: Marçal Mora/Crispetes Films

El guanyador de la convocatòria es farà públic en breu.

 

Fotografies de Marga Cruz.

– Fotos de diversos moments de la jornada de treball

– Fotos de Roger Bernat / FFF

– Fotos d’Aimar Pérez Galí

– Fotos de La Conquesta del Pol Sud

– Fotos de Gaston Core

– Fotos de Moon Ribas i Quim Girón

 

#strongerperipheries #southerncoalition #creativeeurope #south #periphery #perifèriesmésfortes #coaliciósud #europacreativa #sud #perifèria

El projecte Stronger Peripheries està finançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Go top