fbpx

Un dels projectes de Rodalies 3 s’exposa a Barcelona

27 de Setembre de 2011

El passat dijous 22 de setembre The Private Space Garden va presentar és quan dorms que hi veig clar i Projecte Anatòmica dos llibres autoeditats per l’artista Sandra March (la Seu d’Urgell, 1974), a TPS Print.

A l’acte de presentació van participar-hi Íngrid Marquès, dissenyadora gràfica dels llibres, Núria Pascal, coordinadora de la Taula d’Arts Visuals del Consorci Transversal, Ana Ramírez, gestora de projectes i comunicació de The Private Space Garden i el poeta Ernesto Frattarola, autor d’un dels textos de la publicació és quan dorms que hi veig clar, realitzarà una lectura de poemes. 
 és quan dorms que hi veig clar (2005-2011), és una sèrie que consta de més de 100 il·lustracions de gent dormint, al llit, en un transport públic, a la platja, a l’hospital o al sofà, presentades en diferents formats: paper, coixins I visors 3D. (Projecte produït per Rodalies 3. Convocatòria per a projectes artístics d’arts visuals contemporànies, organitzada per la Taula d’Arts Visuals del Consorci Transversal). 
El Projecte Anatòmica (2008-2011), guanyador de la IV Beca Ciutat de Vic a la Creació Artística’ 2010, és un treball que funciona entre dos extrems, allò antic i allò nou, juga amb l’imaginari i empra la ironia, per parlar de l’excessiu esteticisme de l’època actual, desmitificant-lo. al voltant de dues temàtiques fonamentals: la representació del cos humà i la anatomia.

 

 

  La presentació dels llibres va estar acompanyada per l’exposició Showroom Mix, una selecció d’obres d’ambdós projectes, que es podrà visitar del 22 al 30 de setembre a The Private Space.


Go top