fbpx

Transversal al Sismògraf

LOGO-Turq-sobre-BlancRETINATransversal col·labora des de fa moltes edicions al festival Sismògraf.

Va començar el 2014 quan el festival va impulsar les jornades de formació per a programadors, per tal de treballar bones pràctiques en l’àmbit dels projectes educatius i les arts escèniques. Aquestes sessions formatives van tenir lloc en el marc del Sismògraf 2014 i es van centrar en la dansa.
Transversal va aportar el 40% del cost d’aquestes jornades, per finançar la participació dels tècnics de les ciutats membres a aquestes sessions.

En l’edició del 2015 el Sismògraf va fer un esforç important per a presentar experiències en dansa fàcilment reproduïbles a tots els municipis de Catalunya. Per això, era molt important l’assistència de programadors, per aconseguir que aquests espectacles tinguessin la major difusió i possibilitat de ser contractats en altres escenaris.
En aquest festival, doncs, el suport de la Xarxa va anar directament a assumir les despeses d’allotjament i acollida dels professionals de les ciutats que assistissin al festival.
Això va incloure programadors d’Arts Escèniques i de Festa Major, així com als responsables de les Biblioteques de les Ciutats, cadascun d’ells amb itineraris de visionats dissenyats especialment per a cadascú.

Aquesta fòrmula es va valorar com a molt positiva pel festival, és per això que s’ha mantingut en les posteriors edicions, i s’ha implantat als altres festivals que han entrat al projecte Programadors en Xarxa.

 

Go top