fbpx

Segueix oberta la convocatòria del CHANGING TRACKS

13 de Setembre de 2013

Fins el 27 de setembre es poden presentar els conceptes per obres d’art en l’àmbit de les arts visuals i digitals contemporànies. 

L’ARTISTA SELECCIONAT EXPOSARÀ LA SEVA OBRA EN ESPAIS PÚBLICS A L’AIRE LLIURE DE REGNE UNIT, IRLANDA I CATALUNYA DURANT LA PRIMAVERA-ESTIU DEL 2014.

La dotació per als artistes o col·lectius seleccionats seran de 23,500€. A més, es disposarà d’un pressupost de producció de fins a 20.500 € per cobrir tots els materials, el lloguer d’un estudi o taller i els costos d’instal·lació associats a la producció. Hi ha dotació a banda pels desplaçament i l’allotjament de l’artista en residència a cada una de les regions participants (Catalunya, el Comptat de Northamptonshire, al Regne Unit, i el Comtat de Mayo a Irlanda).

ELS INTERESSATS PODEU FER ARRIBAR LES VOSTRES PROPOSTES PER CORREU ELECTRÒNIC a l’oficina de gerència del Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals info@txac.cat, indicant “Proposta Changing Tracks” a l’assumpte del missatge. L’últim dia de recepció de propostes serà el 27 de setembre del 2013.

Podeu consultar-ne aquí les bases.

Go top