fbpx

Reunió Extraordinària del Consell Directiu de Transversal

2 de Desembre de 2013

El passat divendres 29 de novembre va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú una reunió extraordinària del Consell Directiu de Transversal, amb presència de regidors i caps d’àrea de les ciutats del Consorci.Van ser-hi presents els representants de les ciutats de Vilanova i la Geltrú, Olot, Sant Cugat del Vallès, Girona, Reus, Mataró, Manresa, Figueres, Tortosa i Granollers.

L’objectiu de la trobada era el d’establir les bases de funcionament del nou sistema de selecció de projectes de la Xarxa, que posarà l’accent i tota la capacitat de decisió a les ciutats membres. Aquest sistema va ser aprovat pels assistents, i ja es van marcar les primeres dates de plenaris de presentació de propostes per a l’inici del 2014.

A la reunió es va comptar també amb la presència dels representants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el director general Sr. Jordi Sellas i el subdirector general Sr. Joan-Francesc Ainaud; que van informar a les ciutats del suport que des de la seva Direcció General es donarà a les activitats que s’impulsin des de Transversal amb aquesta nova organització.

Go top