fbpx

Vilafranca, un dinar de festa major

Coproducció d’un espectacle de Jordi Casanovas30 d’agost de 1999. Diada de Sant Fèlix. La Cristina ha convidat a tota la família a dinar. Es retroben tots, com han fet sempre per Festa Major de Vilafranca, amb les parelles i els fills. Però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que aquest sigui el seu últim dinar plegats de Festa Major. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments, que mai no s’han dit, surtin avui entre el primer i el segon plat. Avui tot s’acaba i, potser, avui tot comença.

Vilafranca és la tercera i última part de la Trilogia sobre la identitat catalana, en aquesta tercera part, la recerca i posada en qüestió identitària, se situa al nucli d’una família tradicional catalana, amb les seves contradiccions al voltant del que es creuen ser i el que realment són.

VilafrancaUna iniciativa dels Teatres Amics que s’estrenà a Vilafranca com a ciutat Cultural 2015 el passat febrer i comptava amb 3 ciutats de la xarxa entre els seus impulsors, i amb altres 2 municipis interessats en acollir-la (Reus i Mataró). Per això, i al ser presentat en plenari, el Consorci Transversal s’ha sumat al projecte i ha esdevingut un altre dels coproductors de l’espectacle, amb una aportació per producció el 2014, amb possibilitat de continuar-hi donant suport a la difusió a partir de 2015.

Funcions de Vilafranca amb suport de Transversal:

Granollers: del 6 al 8 de març
Sant Cugat del Vallès: del 13 al 15 de març
Manresa: del 27 al 29 de març
Reus: 31 de març
Mataró: 3 d’octubre del 2015

 

cultura_c3

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Go top