fbpx

Pantalla GlobalDel 25 de gener al 28 de maig de 2012, el CCCB va presentar l’exposició Pantalla Global, mostra basada en el llibre homònim de Gilles Lipovetsky i Jean Serroy, comissaris de l’exposició juntament amb Andrés Hispano,que explora el poder de les pantalles a la societat actual.

A partir de la iniciativa d’uns estudiants del màster de disseny d’espais expositius del CCCB: Espais A3, va sorgir la proposta de col·laboració de Transversal en aquesta exposició. La idea era crear exposicions paral·leles a les ciutats de Transversal que completessin i aportessin una altra visió a la mostra.

Vilanova i la Geltrú va tenir la seva versió de Pantalla Global del 27 d’abril fins al 27 de maig.

Des de les plataformes comunicatives del CCCB (sobretot des del blog dedicat a l’esposició) es va fer difusió del contingut d’aquestes exposicions i les activitats paral·leles que es generin.

Per altra banda, la resta de ciutats de la Xarxa van procurar dinamitzar els seus col·lectius locals relacionats amb la imatge per tal que fessin les seves aportacions a la Pantalla Oberta del CCCB. Aquest treball fou dinamitzat per Espais A3.

Aquest projecte es va emmarcar en la línia de col·laboració de la Xarxa Transversal amb els grans centres de creació del país.

Go top