fbpx

MURMur és un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual. Amb nou clowns en escena, cubs, llum, treball col·lectiu i una frase: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Aquests són els elements que encapsulen l’essència de Mur, un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen als artistes a treballar de manera col·lectiva.
L’objectiu: deconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri. L’espectacle està dirigit per Nacho Flores i és una coproducció de la Fundació Maresme, Cronopis Espai de Circ de Mataró i Camaleònica Produccions.

Mataró va portar aquesta proposta al plenari de Transversal. En un primer moment tres ciutats de la Xarxa van estar interessades en ell, finalment però, amb el suport de la Xarxa, Mur es podrà veure a sis de les ciutats consorciades: tres ho han programat durant aquest 2017 i tres més ho faran al 2018.

MANRESA – 4 DE NOVEMBRE2017 – TEATRE KURSAAL
OLOT – 2 DE DESEMBRE 2017 – TEATRE PRINCIPAL
MATARÓ – 29 I 30 DE DESEMBRE 2017 – TEATRE MONUMENTAL
…………………………………………………………………………………
GIRONA – 4 DE FEBRER 2018 – TEATRE MUNICIPAL
VILANOVA – 15 D’ABRIL 2018 – TEATRE PRINCIPAL
REUS – 11 I 12 DE MAIG 2018 – FIRA TRAPEZI

 

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top