fbpx

La visita de la vella damaA Güllen, una ciutat indeterminada del Centre d’Europa, arruïnada, vella, sense futur, que ha viscut miserablement, preparen esperançats la visita d’una antiga conciutadana emigrada fa més de quaranta cinc anys, Clara Zachanassian, que ha esdevingut la dona més rica del mon. Creuen que ella, amb els seus diners, pot impulsar l’economia i fer prosperar novament la població que l’ha vist nàixer. Clara Zachanassian, quan era jove es va quedar embarassada i el seu enamorat  li va negar la paternitat, deixant-la ensorrada en la misèria. Ara ha tornat i està disposada a fer una donació de mil milions d’euros amb una condició. Aquesta però, planteja un conflicte amb els principis morals de la comunitat.

Vicky Peña és Clara, la multimilionària que torna al seu poble natal disposada a enfrontar-se al passat. Aquest cop però té una mà de marbre, una cama de fusta i molta set de justícia, o de venjança.

La visita de la vella dama és un espectacle que combina text amb manipulació de titelles, coproduïda per la companyia Farrés Brothers i Temporada Alta, amb dramatúrgia i direcció de Jordi Palet Puig. La Xarxa Transversal col·labora amb la companyia Farrés Brothers donant un suport a la producció de l’espectacle per tal que la peça pugui girar pels teatres catalans amb la concreció d’una gira a 5 de les ciutats consorciades durant la temporada 2017/18. L’espectacle s’estrenà el 19 de febrer a Temporada Alta, al Teatre de Salt.

FIGUERES – 13 D’OCTUBRE 2017 – TEATRE MUNICIPAL EL JARDÍ
SANT CUGAT – 14 D’OCTUBRE 2017 – TEATRE AUDITORI
………………………………………………………………………………………………………………….
REUS – 24 DE FEBRER 2018 – TEATRE BARTRINA
OLOT – 2 DE MARÇ 2018 – TEATRE PRINCIPAL
MATARÓ – 7 D’ABRIL 2018 – AL TEATRE MONUMENTAL

 

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top