fbpx

La Tempesta, de Parking ShakespeareLa nova proposta de la companyia és una peça per ser representada en sala, als teatres, i no a l’aire lliure com és habitual en aquesta companyia. És a més l’espectacle cloenda de la celebració dels 10 anys del naixement de la companyia. Pàrking Shakespeare va començar la celebració del desè aniversari amb dos espectacles al darrer l’estiu, la comèdia L’amansiment de la Furia, i la tragèdia Tutis Andrònic. Amb La Tempesta retrobem tots els actors de la companyia  de nou en escena, com a final de festa.

Aquest nou projecte compta amb la direcció de Marc Rosich, que ha concebut un nou muntatge per la que fou la darrera obra de Shakespeare, amb la música d’en Marc Sambola, composada especialment per aquest espectacle, i a més, amb una cantant lírica en directe.

El text compagina densitat filosòfica i dramàtica amb els elements de comèdia vibrant. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies, sobre quina societat bastiríem en el cas que se’ns donés una segona oportunitat en una illa verge.

Transversal ha volgut col·laborar amb aquesta producció establint una gira per les ciutats membres de la Xarxa.  Aquesta gira estava prevista durant la primavera del 2020 i a causa de la COVID, les dates s’han hagut de modificar. Finalment tindrà lloc a les ciutats de la xarxa en les següents dates:

–          Manresa: dissabte 27 de febrer 2021( estrena)

–          Mataró : diumenge 28 de febrer 2021

–          Reus: dissabte 13 de març 2021

–          Vilanova: diumenge 14 de març  2021

–          Olot: divendres 19 de març 2021

–          Figueres: divendres 26 de març 2021

 

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top