fbpx

La Pell Eixorca

Una iniciativa del Teatre Jardí de Figueres, amb suport de Transversal, que fou inclosa en els actes commemoratius de l'Any Espriu.DSC_5523La Pell Eixorca és un monòleg basat en textos de Salvador Espriu i TS Elliot, amb dramatúrgia i direcció del reusenc Francesc Cerro, i protagonitzat per Txe Arana; amb una escenografia molt cuidada i el suport d’elements videogràfics acompanyant el desenvolupament de la història.

L’espectacle va estrenar-se el 27 de juliol de 2013 al Teatre Jardí de Figueres, en el marc del Festival Castell de Peralada

En aquest projecte, Transversal hi va intervenir en dos estadis. En un primer moment (a partir de l’inici de la gestació del projecte el 2012) amb una aportació econòmica a la producció. Després, per afavorir-ne la difusió entre les ciutats de Transversal i garantir un mínim d’actuacions, el Consorci va donat suport a la programació a les ciutats de la Xarxa que van interessar-se en acollir-ne representacions. Així, a banda de la rebaixa que suposava per elles el fet que Transversal en fos coproductor (el preu de sortida del catxet era inferior pels municipis de de la Xarxa que per a la resta de ciutats), es va oferir a les ciutats la possibilitat de donar-los suport en l’import del catxet (assumint part del risc a guixeta).

Gràcies a aquest impuls, aquesta obra va poder-se veure a les següents ciutats:

Figueres: 27 de juliol de 2013. Teatre el Jardí. Estrena en el marc del Festival Castell de Peralada.

Olot: 4 d’octubre de 2013. Teatre Principal

Figueres: 12 d’octubre de 2013. Sala La Cate

Reus: 26 d’octubre de 2013. Teatre Bartrina

Lleida: 12 de gener de 2014. Teatre de l’Escorxador

Go top