fbpx

JORNADA DE FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ

Complements formatius per a tècnics en gestió culturalEl 18 de juny de 2012 va tenir lloc la jornada de formació: centrada en el tema de comunciació, màrqueting i creació de nous públics, que també va incloure una sessió de coaching motivacional. Va tenir lloc al Teatre Municipal El Jardí de Figueres. Aquesta jornada va organitzar-se per respondre a una demanda de temàtica formulada per tècnics de la Xarxa Transversal, de manera que els continguts s’adaptessin a les necessitats reals de la ciutats.

Les sessions de la jornada foren: gestió eficient de twitter i facebook per obtenir els millors resultats comunicatius, impartida per aPortada; marketing per al sector cultural i creació de nous públics, impartida per Tinc marketing i una sessió de coaching sota el títol: Motivació personal i optimització de recursos en temps difícils impartida per Coaching en Acció.

En les tres sessions es va demanar als ponents que aportéssin un enfoc pràctic, de manera que els assistents poguéssin utilitzar els coneixements adquirits en el seu treball diari, l’endemà mateix d’haver assistit a la formació.

A aquestes jornades, hi van assistir tècnics i regidors provinents de 12 de les 14 ciutats de la Xarxa, a banda de gestors culturals d’altres àmbits i municipis, que també s’hi van inscriure (tot i que els membres de Transversal van gaudir d’avantatges en la inscripció.

Podeu veure un resum de les jornades en aquest vídeo:

Go top