fbpx

Hotel Dance RoomEn motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, Transversal va participar en l’avant-première del projecte HOTEL DANCEROOM INTERNACIONAL, consistent en 4 companyies de dansa ballant simultàniament en 4 habitacions d’hotel, situades a Bèlgica, França, Itàlia i Catalunya. Les 4 interpretacions simultànies es van poder seguir a través de web. Aquest acte va oferir-se com a complementari a les respectives progrmacions en motiu del Dia de la Dansa a totes les ciutats de Transversal.

La companyia catalana participant al projecte fou AnimaL AnimaS – Esther Aumatell Ester, companyia resident al Teatre Principal d’Olot. L’habitació escollida per dur a terme la representació va simular-se al centre El Graner, on la companyia va realitzar una residència artística en col·laboració amb la Xarxa Transversal.

Hotel Dance Room és un projecte europeu que entèn la xarxa internet com un nou espai a conquerir per les arts escèniques, una nova escena. Així, 4 companyies de dansa actuen simultàniament a 4 cambres d’hotel de 4 països diferents, i el resultat és un motel virtual on l’espectador pot presenciar l’espectacle com un tot.

Durant 5 hores, en una successió ininterrompuda de solos de dansa de 10 minuts de durada, l’espectacle va a càrrec de diferents ballarins de les companyies participants. A cada cambra d’hotel es va desenvolupar un treball de l’espai amb tres càmeres, permetent donar diferents perspectives del moviment del cos.

Podeu veure aquí un vídeo-resum de la proposta:

Go top