fbpx

Homeland

Coproducció de Transversal amb el Mercat de les Flors i el Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER)Promo-Nov-2006Homeland és un espectacle que combina dansa, circ i música per tal d’evitar esdevenir alienats, per permetre’ns florir el nostre genuí jo. Amb l’univers particular de tothom i els somnis podem redescobrir un món ideal, una pàtria ideal, embellit pel respecte mutu.

Homeland és la paraula on la rebel·lió té lloc. És a dir, on els homes aconsegueixen deixar el vel de la seva pròpia ceguesa, i acceptar que no ho podem controlar tot. L’esperança pot augmentar i la natura genuïna s’instal·la una altra vegada. Cada individu pot, finalment, trobar les seves arrels, casa seva, la seva terra, la seva pàtria.

Roberto Olivan s’anima a buscar l’autenticitat i hi respon afrontant els seus ballarins a la qüestió de la seva pròpia PÀTRIA. Els guia a la cerca dolorosa d’aquella força animal oculta que s’expressarà només plenament quan hauran tocat els seus propis somnis. Com a aspecte emocional, la recerca del material utilitzat serà el punt de vista personal i /o les experiències dels artistes.

Sota l’enllumenat d’un poble imaginari, els actors ens portaran de la mà per retrocedir cap l’origen. Accentuat pel ritme obsessiu tribal d’una música universal, només l’instint pot augmentar, durant el trànsit, el comportament que treu la nostra cara animal, tan pròxima com emocional.

Promo-Oct-2006La música, naturalment, és essencial en aquesta búsqueda. La música no només cerca l’estat d’ànim de trànsit, sinó també portar la ment a un altre nivell de percepció, més enllà de la realitat comuna. Arribar a un altre estat on les idees i la imaginació regna i reforça la recerca espiritual.

Coproducció de Transversal amb el Mercat de les Flors i el Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER) per a la producció d’un espectacle en format dansa-circ dirigit pel ballarí tortosí resident a Brussel·les Roberto Oliván i representat per la companyia de dansa Enclave junt amb professionals del circ i la música.

Go top