fbpx

Dansa SèniorSota aquest títol genèric s’engloben diferents projectes que es treballen a les ciutats amb un objectiu comú: crear una proposta de formació i creació en l’àmbit de la dansa destinada a persones adultes (habitualment de més de 45 anys, partint del projecte que va iniciar la línia).

La proposta +45 de Sebastián Garcia Ferro es va iniciar el 2015 amb el treball a tres ciutats de la Xarxa. L’experiència va ser tant profitosa, que les ciutats van decidir crear un àmbit de treball dins els projectes Transversal per continuar les propostes adreçades a aquest grup de població. Des de Transversal s’ha apostat per continuar impulsant aquests projectes que apropen la dansa contemporània a nous col·lectius, fomenten la participació de la població als actes culturals i ofereixen oportunitats formatives als ciutadans al llarg de tota la vida.

Per tal de flexibilitzar al màxim la incorporació de noves ciutats, i el desenvolupament d’aquestes propostes, no s’ha vinculat a un projecte o un ballarí concret, sinó que s’ha obert l’espai Dansa Sènior per a les diferents iniciatives que treballen en aquesta línia.

Les propostes que s’han dut a terme dins el programa en les seves diferents edicions, les podeu consultar en aquests enllaços:

– l’edició 2017 de Dansa Sènior 

– l’edició 2018 de Dansa Sènior

 

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top