fbpx

Cuculand SouvenirCuculand Souvenir és la nova producció de la companyia d’arts escèniques Roberto Olivan Performing Arts, on Olivan explora l’impacte de la tecnologia en el camp de l’expressió personal creativa. Ho farà acompanyat de ballarins i artistes de circ, de la música electroacústica de l’escultor de sons Laurent Delforge i de la il·luminació escenogràfica de l’artista digital Romain Tardy. Una gran producció que jugarà amb la gravetat, els cossos, les llums i els sons hipersensibles.

La nova creació s’estrenarà en el marc de Sismògraf 2018. La Xarxa Transversal ha col·laborat durant el 2017 donant suport a la producció d’aquesta iniciativa, al tractar-se d’una obra que serà de gran format. La decisió de fer un gran format ve donada com una continuació dins la trajectòria de Roberto Olivan en el cim de la seva carrera al mateix temps per la necessitat de crear obres de dansa i circ que puguin entrar en un circuit de mitjans i grans teatres i en un format programable a nivell internacional. La obra es podrà veure a 7 ciutats de la Xarxa durant el 2018.

Cuculand Souvenir és una coproducció de ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Teatre Nacional de Catalunya, Grec 2018 Festival de Barcelona – Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona i Festival Sismògraf d’Olot. Compta amb el suport de Xarxa Transversal, Fundación Municipal de Cultura de Valladolid/Teatre Lava i ATRIUM Viladecans.

Les representacions programades en les ciutats de la Xarxa són les següents:

OLOT – 19 D’ABRIL 2017 – ESTRENA AL FESTIVAL SISMÒGRAF
GIRONA – 27 D’ABRIL 2018
GRANOLLERS – 3 DE MAIG 2018 ESCOLAR – 4 DE MAIG 2018 PÚBLIC GENERAL
VILANOVA – 6 DE MAIG 2018
MATARÓ – 9 DE NOVEMBRE 2018
TORTOSA – 10 DE NOVEMBRE 2018
FIGUERES – 11 DE NOVEMBRE 2018

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.cultura_c3

Go top