fbpx

Cantania

Una col·laboració amb l'AuditoriEl projecte de Cantània està ja molt arrelat en moltes de les ciutats de Transversal. En un dels plenaris de selecció de propostes des de les ciutats es va estimar que era bona idea que les ciutats que impulsen aquesta proposta, amb molt d’esforç econòmic en alguns casos, poguessin tenir un suport per part de la Xarxa, i això fou aprovat per la resta de municipis.

Es tracta d’una iniciativa participativa de música, que treballa amb les escoles de cada municipi i músics professionals. Per concretar la col·laboració en el projecte, Transversal va signar un conveni amb l’Auditori (impulsor del Cantània), per tal que les funcions a les ciutats de la xarxa tinguessin un preu més reduït, assumint el Consorci una part del cost.

Així, l’aportació va repercutir directament a les ciutats, que van veure reduït el cost d’assumir el projecte.

L’impacte assolit amb aquest projecte, van ser aquest número d’actuacions a les ciutats participants: Sant Cugat: 5 actuacions; Manresa: 6 actuacions; Olot: 1 actuació; Mataró: 5 actuacions; Granollers: 14 actuacions; Figueres: 4 actuacions.

 

cultura_c3

Projecte amb participació de Transversal gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Go top