fbpx

A place to bury strangers

Una reflexió introspectiva sobre les pors, inquietuds i també esperances de l'ésser humà contemporani.RobertoOlivanTransversal va arribar a un acord el 2012 amb el Mercat de les Flors de suport a la producció d’A place to bury strangers de la companyia Enclave del tortosí Roberto Olivan.

Amb la coproducció de Transversal al projecte, totes les ciutats de la Xarxa que van programar-ho van poder gaudir d’entrada d’un descompte directe en el preu del catxet. A banda d’això, i per tal que la inversió realitzada es rendibilitzés en forma del màxim d’actuacions de la companyia a les ciutats membres de la Xarxa, Transversal va invertir també en suport als teatres municipals per la seva programació. Així doncs, a les ciutats que, tot i el descompte, encara tenien dificultats per assumir el preu del catxet, Transversal els va donar més suport per a la seva programació, assumint part del cost del catxet a risc de guixeta.

El resultat final fou que A Place to Bury Strangers es va poder veure als teatres de Transversal en les següents funcions:

Reus:13 abril 2013. Teatre Bartrina

Olot: 27 abril 2013. Teatre Principal

Mataró: 28 abril 2013. Can Gassol

Granollers: 17 de gener de 2014. Teatre Auditori

Vilanova i la Geltrú: 26 de gener 2014. Teatre Principal

Go top