fbpx

Programació 2016

El programa Feder-POCTEFA va concedir l’ajuda sol·licitada pel projecte el maig del 2016. A partir de llavors les accions vinculades al projecte van iniciar-se:

  • En el marc de la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca es va fer el llançament oficial del projecte.
  • La primera selecció de propostes per a projectes de creació i recerca es va fer a Toulouse a finals d’octubre.
  • Els projectes seleccionats a Toulouse van tenir l’ocasió de mostrar-se als programadors del projecte (en una versió de 15 minuts del seu espectacle) en unes jornades de selecció durant el mes de desembre a Bilbao. L’objectiu d’aquesta trobada va ser que els programadors pouguéssin escollir quins espectacles programar havent vist part de la proposta.
  • A banda de la difusió, els projectes que van optar a les beques de creació i recerca van poder gaudir d’una residència entre els mesos de gener i juny del 2017 als centres de creació (una residència a cada banda dels Pirineus) i la difusió de la proposta a partir del juliol.

 

Les propostes que a Bilbao van rebre interès per programar-les per part d’un mínim de tres espais de programació, ja van poder girar amb ajuda del projecte. La idea era la de donar suport al màxim de propostes i de creadors.

Programació 2016

Les propostes que seleccionades a Bilbao són les que configuren la programació del projecte de cara a la temporada 2017. Però per engegar De Mar a Mar el 2016, es va decidir escollir companyies representatives de l’espai transfronterer perquè ja aquest primer any hi hagués activitat de difusió dins el programa. Durant l’any 2016 les companyies escollides i programaades pels socis del projecte foren:

Eia

Bicepsuelle

Daraomai

Joan Català

Nacho Flores

Des de Transversal, 3 ciutats van programar In Tarsi de la companyia Eia durant el 2016:

eia_inTarsi_fotos_4@NachoRicciMANRESA: 25 de novembre a les 21 h. Kursaal

VILANOVA I LA GELTRÚ: 18 de desembre a les 18 h. Teatre Principal

OLOT: 17 de desembre a les 20 h. Teatre Principal

També es va poder veure a REUS (en el marc del Festival Trapezi) i a GIRONA (dins de Temporada Alta), però són funcions que no van entrar a l’ajuda del projecte. A MATARÓ es van acollir propostes de Joan Català i Nacho Flores, però com que el contacte estava establert abans de la concessió de l’ajuda, són funcions que no han rebut ajuda econòmica del projecte.

 

De Mar a Mar és un projecte de cooperació Interreg co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA.

dMaM (CAT) RVB HZ Fond

logo-interreg-poctefa-RGB

 

Go top