fbpx

Presentació del Tots Dansen als alumnes d’Olot

17 de Febrer de 2015

El Teatre Principal d’Olot ha acollit durant tot el matí del 17 de febrer una presentació del projecte Tots Dansen als alumnes que, d’aquí a dos mesos, es convertiran en els ballarins per aquest projecte. De fet, els seus professors ja han començat a fer les formacions amb el coreògraf Toni Mira, per preparar una coreografia que els seus alumnes interpretaran el 17 d’abril en aquest mateix escenari.

L’objectiu de la sessió d’aquest matí ha constat de dues parts. En la primera, els ballarins Toni Jodar i Toni Mira han fet una conferència-ballada que ha tractat sobre la història de la dansa moderna i contemporània, la dansa a Catalunya (exposant els principals ballarins i companyies) i el Tots Dansen.

En la segona part de la sessió, s’ha projectat el Documental “5 days to dance”, que exposa una experiència d’estudiants de secundària amb la dansa contemporània, amb un esperit semblant al del tots dansen.

El projecte Tots Dansen es desenvolupa enguany a 5 ciutats de Transversal: Olot, Mataró, Granollers, Sant Cugat i Vilanova i la Geltrú. Alumnes d’instituts d’aquests cinc municipis ballaran la coreografia creada per Toni Mira als Teatres municipals de les seves ciutats.

Go top