fbpx

PLENARI DE TRANSVERSAL A REUS

12 de Maig de 2014

El passat divendres 9 de maig es va celebrar el segon PLENARI DE TRANSVERSAL, coincidint amb la realització de la fira de circ Trapezi

L’objectiu d’aquesta trobada de tècnics i regidors de les ciutats de Transversal és la de valorar i decidir els nous projectes culturals a organitzar conjuntament entre les ciutats que formen part de la xarxa.

La reunió va ser molt profitosa per tots els assistents, es va repassar l’estat dels projectes aprovats en el primer plenari, es van tractar temes organitzatius interns de la Xarxa, i també hi va haver la presentació de noves propostes de cara final del 2014 i també per al 2015.

Així, tant tècnics de les ciutats com els artistes responsables dels projectes, van presentar a tots els assistents els seus projectes de cara a la valoració. Aquells que interessin a la resta de ciutats de Transversal seran els que es tirin endavant com a xarxa.

Entre els assistents hi va haver representants dels municipis de Tortosa, Sant Cugat del Vallès, La Seu d’Urgell, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Figueres, Olot i Reus.

Go top