fbpx

Més equipaments de Transversal a l’Apropa Cultura

2 d'Octubre de 2012

Gràcies a l’acord signat entre el Consorci Transversal i Apropa Cultura més equipaments de ciutats de la Xarxa s’han sumat a aquest programa.

Apropa Cultura té com a objectiu aconseguir l’accessibilitat a la cultura, cap a una normalització per vèncer barreres socials. És una experiència d’inclusió que afavoreix la igualtat d’oportunitats i la inclusió social accedint als espectacles de música, teatre i dansa de la programació habitual dels equipaments. Apropa Cultura és l’evolució dels quatre anys d’experiència de L’Auditori Apropa i sorgeix amb la finalitat d’ampliar l’oferta a altres arts escèniques de gran interès per als col·lectius socials.  Apropa Cultura és un programa obert a la participació d’altres equipaments culturals d’arreu Catalunya que vulguin col·laborar en oferir la seva programació al sector social del seu entorn.

Apropa Cultura compta aquest any amb el suport del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals, per facilitar la incorporació de nous equipaments culturals d’arreu de Catalunya. Així, a les ciutats de Girona, Vic i Sant Cugat, membres de Transversal que ja eren part d’aquest programa, s’hi han sumat aquest trimestre Reus, Granollers i Lleida amb el suport de la Xarxa per facilitar la seva incorporació. Transversal continuarà treballant en els propers mesos per tal que de cara a final d’any siguin més les ciutats de la Xarxa que s’incorporin a aquest programa.

Go top