fbpx

LA GENERALITAT DE CATALUNYA SIGNA UN CONVENI DE SUPORT A LA XARXA TRANSVERSAL

30 de Març de 2012

el moment de signatura del conveni.

el moment de signatura del conveni.


La Generalitat de Catalunya i Transversal van signar aquest acord en el marc del Consell Directiu de l’entitat, celebrat a la ciutat de Lleida. Un conveni que suposarà un impuls i un ferm suport a les activitats que durant el 2012 portarà a terme Transversal en el si de les 14 ciutats que en formen part.


El conveni preveu, entre altres questions, la difusió coordinada d’espectacles escènics, la generació de noves propostes conjuntes en el terreny de la música, les arts visuals o les noves tecnologies; activitats de formació i reflexió a nivell tècnic i polític, o l’aprofundiment del contacte i la cooperació intermunicipal.

El senyor Xavier Solà, secretari general del Departament de Cultura, per part de la Generalitat de Catalunya, i la senyora Montserrat Parra, presidenta del Consorci, van ser els encarregats de formalitzar la signatura del conveni.

foto dels assistents a la signatura del conveni, en el marc del Consell Directiu de Transversal

foto dels assistents a la signatura del conveni, en el marc del Consell Directiu de TransversalPer altra banda, el senyor Josep Berga, regidor de Cultura de la ciutat d’Olot  fou escollit en aquest mateix Consell Directiu com al nou president del Consorci per als propers dos anys.Go top