fbpx

HOTOT a la Cate de Figueres aquest dissabte

6 de Març de 2014

La-Cate-Marcel-Tomas-HOTOT-Figueres-2014

Dissabte, 8 de març de 2014, a les 21:00h. Marcel Tomàs un dels millors actors còmics del país presenta el seu nou espectacle en solitari HOTOT. Tomàs un virtuós del gest còmic presenta un espectacle d’humor total, imprevisible i sorprenent. Un cabaret modern on interpreta, canta i balla.

Hotot és sobretot teatre d’humor, executat per un gran intèrpret. Marcel Tomàs mostra la vessant de showman, de mestre de cerimònies, explotant la seva gran capacitat de connectar amb el públic a través d’un humor tendre, poètic i desvergonyit.

Estrenat al festival Temporada Alta de Girona el 2012. Ha guanyat el Premi Unnim BBVA 2013 a Millor Espectacle i Millor Actor 2013. També ha guanyat el Premi especial del Públic de la Mostra de Teatre de Santa Eugènia, Mallorca.

D’àmbit internacional ha participat en Festivals com el Festival Altitudes de Montemuro (Portugal), el Festival de Nadal de Castelnuovo del Garda (Itàlia), el Fest Sevilla 2014, Festival de Araia 2013 (País Basc), s’ha presentat al Teatro Alfil de Madrid i durant aquest 2014 també es presentarà a Saragossa (Teatro del Mercado), Palma de Mallorca (Teatre del Mar) i Madrid, a banda de continuar fent gira per Catalunya amb la Xarxa Transversal.

Go top