fbpx

ES PRESENTEN ELS FINALISTES AL PREMI UNNIM DE TEATRE

8 de Maig de 2012

L’Obra Social d’Unnim, organitzadora del Premi Unnim de Teatre, ja ha fet públics els cinc finalistes que competiran pel primer premi dotat amb 6.000 euros. Els finalistes triats per un jurat format per professionals de les arts escèniques, entre els quals hi va haver  un dels tècnics d’arts escèniques de Transversal han estat triats d’entre les 147 propostes d’arreu de l’Estat i de caire internacional que s’hi havien presentat.

Els finalistes són Prova de la companyia mallorquina Tic Teatre, Por un “cuñado” de dólares de la companyia La Serda Teatro de Sevilla, Dos punkis i un vespino de la companyia La Brava Enchanté! de la companyia Divinas i Ay, Carmela!, de la companyia Gataro.

El certamen es durà a terme durant els dies 11, 18 i 25 de maig i els dies 1 i 8 de juny a l’Auditori Teatre de Calldetenes (Osona) i el veredicte final s’anunciarà durant la gala final que es durà a terme el divendres 22 de juny a les 20.30h.

El Premi Unnim de Teatre és el més destacat de Catalunya d’aquest gènere i pretén donar suport a les creacions teatrals en qualsevol dels seus estils i incentivar la creativitat i l’ofici teatral. El convoca Unnim Caixa Obra Social a través de la Fundació Caixa Manlleu i s’adreça des de l’any passat, també a companyies professionals. En l’edició d’aquest any Transversal hi ha participat oferint suport al certamen, afavorint que l’obra guanyadora pugui difondre’s als teatres dels municipis del Consorci.

Foto de grup després de la roda de premsa de presentació, amb els finalistes del premi Unnim, representants de l'Obra Social d'Unnim  i de Transversal

Go top