fbpx

El proper 1 de juny s’obre la convocatòria per a participar al RODALIES 3

25 de Maig de 2010

RODALIES 3 serà una exposició d’Arts Visuals que tindrà lloc simultàniament a 8 ciutats de la xarxa Transversal.

La selecció dels artistes que exposaran a cada ciutat es farà a través de convocatòria pública. Els creadors interessats a participar-hi poden penjar les seves propostes a la pàgina de la Taula d’Arts Visuals de la Xarxa Transversal, a l’apartat Convocatòria Rodalies 3 (s’hi accedeix clicant el logo d’El Rebost en la portada d’aquesta mateixa web o bé accedint a l’enllaç www.txac.cat/elrebost ) des del proper dimarts 1 de juny i fins al dia 1 de setembre (ambdós inclosos).

Un jurat format pels membres de la Taula d’Arts Visuals de Transversal serà l’encarregat de seleccionar les propostes que formaran part d’aquesta exposició a 8 bandes. Un cop escollits els creadors per al projecte, aquests disposaran d’un periode de temps i un pressupost determinat per desenvolupar les seves propostes artístiques, en col·laboració amb la ciutat de Transversal que aculli la seva proposta.


Podeu trobar més informació sobre el projecte, així com descarregar-vos les bases de la convocatòria, accedint a la pàgina de [intlink id=”938″ type=”page”]RODALIES 3[/intlink] dins aquesta mateixa web.Go top