fbpx

Demà Olot començarà a trontollar amb el Sismògraf

23 d'Abril de 2015

El Sismògraf, l’Epicentre de la dansa a Catalunya, començarà a sacsejar Olot a partir d’aquest 24 d’abril.

Sismògraf, el festival que detecta el moviment, ocuparà el centre d’Olot els dies 24, 25 i 26 d’abril. Més de vint companyies de dansa prendran la ciutat i oferiran una àmplia selecció de propostes de diferents formats i per a sensibilitats diverses: des d’itineraris a l’aire lliure per a tots els públics fins a peces més delicades concebudes per a espais més reduïts, passant per produccions de gran espectacularitat al Teatre Principal.

Sismògraf 2015 ofereix l’oportunitat de veure espectacles creats especialment per al festival, així com peces acabades d’estrenar i d’altres de més consolidades. Tot un cap de setmana dedicat a la dansa contemporània, que es desborda i penetra en altres àrees com el circ, l’art audiovisual o la poesia. En total, una trentena de propostes artístiques i participatives que pretenen acompanyar el públic en el seu acostament a la dansa i que volen donar una dimensió poètica a la geografia de la ciutat que les acull.

La Xarxa Transversal hi participa donant suport a l’assistència de programadors al festival, que podran triar i remenar entre el munt de propostes que el festival ofereix, fàcilment reproduïbles a altres ciutats mitjanes.

Podeu descarregar-vos aquí el Programa del Sismògraf, i consultar la web del festival per a més informació.

Go top