fbpx

Demà Enchanté! de Las Divinas a Vilanova i la Geltrú

28 de Febrer de 2013

z_enchanteCartell

Aquest divendres 1 de març a les 9 de la nit la Sala Gran de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acollirà l’espectacle Enchanté! de Las Divinas, guanyador del Premi Unnim de Teatre 2012.

Aquesta actuació s’emmarca en l’acord de Transversal amb el premi teatral de la Fundació Unnim, que tenia la intenció que l’obra guanyadora d’aquest concurs es pogués veure a ciutats membres de la Xarxa. Vilanova i la Geltrú és el primer municipi que acull la funció d’aquesta proposta on les tres artistes s’endinsen a la música europea de principis del s.XX  per fer una recreació descarnada de l’època de la Segona Guerra Mundial.

Enchanté! Ens transporta a la ciutat de París, a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. Acompanyades d’un pianista i un clarinetista, les veus de Divinas ens expliquen la història del petit Cafè Enchanté, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Résistance francesa. Per narrar aquesta història, es valen de la música i el cant en directe, la dansa i el teatre.

Una interessant proposta que durant els propers mesos es podrà veure a d’altres ciutats membres de Transversal.

Go top