fbpx

Dansa Sènior, edició 2018

Les propostes desenvolupades a les tres ciutats dins d’aquest programa van ser:

Granollers

Títol proposta: Labranza

A càrrec de: Colectivo Lamajara Danza

Concepte: La coreografia s’inspira en els moviments del treball al camp, un homenatge als seus treballadors i a la vitalitat humana. A Roca Umbert aquest taller es contraposa amb l’entorn fabril, dialoga amb el món rural i agrícola amb la voluntat compartida de modificar terrenys, cossos i entorns immediats a partir del moviment

Procés de treball amb els ballarins no professionals: Es va fer un taller d’abril a juny de 2018. Tots els dimecres, de 20 a 22 h. Estava destinat a persones majors de de 40 anys, no necessàriament habituades a la dansa contemporània, que volguéssin potenciar, descobrir i experimentar el moviment del cos.

Espectacle final: Dia 6 de juliol de 2018, a les 21h a Roca Umbert: davant la Tèrmica

Colectivo Lamajara - Mediterránea ©Tristán Pérez-Martín

Colectivo Lamajara – Mediterránea ©Tristán Pérez-Martín

 

 

 

Mataró

Títol proposta: Mediterrània

A càrrec de: Colectivo Lamajara Danza, amb la participació de Reinaldo Ribeiro i Arantza López Medina, la cantant Emi Bueno i música original d’Oriol Mula

Concepte: Un projecte que reflexiona sobre la influència de la mar Mediterrània en els aspectes culturals de la seva gent i que mostra la mar com a mitjà transmissor de civilitzacions.

Procés de treball amb els ballarins no professionals: La peça és el resultat de les sessions de dansa contemporània impartides a la ciutat. Homes i dones de més de quaranta anys de Mataró han participat d’aquest procés creatiu de dansa amb l’objectiu de la creació d’una obra inspirada en el mar Mediterrani.

Espectacle final: Dimarts 1 de maig de 2018 a les 12.30 h a la Platja de Ponent, tancant les commemoracions del dia internacional de la dansa.

 

Olot

Títol proposta: Metodologia DATA

A càrrec de: Lipi Hernández

Concepte:  La Metodologia Data, un seguit de propostes per anar més enllà de la individualitat de cadascú i arribar a la idea de grup. S’explorarà el propi cos i se celebrarà que existim a través de la dansa.

Procés de treball amb els ballarins no professionals: Un taller obert a tothom el mateix dia de la representació, des de les 10.30 h i fins a les 13.30 h. Per participar-hi no calia inscripció prèvia, només adreçar-se a la plaça del Teatre amb ganes de ballar i experimentar amb el propi cos.

Espectacle final: en aquest cas el treball de taller i el resultat final eren el mateix. Van tenir lloc el dissabte 28 d’abril, 10.30 h a la Plaça de l’U d’Octubre

 

Go top