fbpx

APROVACIÓ INICIAL PLA ESTRATÈGIC DE TRANSVERSAL

9 de Maig de 2011

foto de familia dels assistents a la reunió, a la plaça Porxada de Granollers

foto de familia dels assistents a la reunió, a la plaça Porxada de GranollersEl passat 4 de maig, va tenir lloc una trobada de final de legislatura dels regidors que durant els darrers quatre anys han representat les seves ciutats en la Xarxa Transversal.

Un dels objectius d’aquesta trobada era la de fer l’aprovació inicial del Pla Estratègic de Transversal, que ha de reformular la xarxa, sobretot de cara a la nova etapa que s’inicia amb la nova legislatura i amb els canvis de cojuntura que la crisi i la relació de les institucions amb la Xarxa han provocat.

Després de la reunió, en la que es va presenun moment del dinar de comiat de legislaturatar la primera versió del redactat del Pla Estratègic, a la qual els assistents van efectuar les oportunes esmenes, va tenir lloc un dinar de comiat a la Fonda Europa de la mateixa capital vallesana. Aquí si amb un to més distès i emotiu, els regidors que deixen el seu càrrec a partir de la pròxima convocatòria electoral es van poder acomiadar de companys, polítics i tècnics de Transversal, amb els quals han compartit reunions i projectes durant els darrers anys.

Go top