fbpx

ANIMAC CAMINA

20 de Juny de 2012


Llavors és quan Anima Camina entra en joc. De totes les pel·lícules programades, la mateixa direcció artística escull selecció de films en forma de diferents programes, d’aproximadament una hora cadascun, pensats per a diferents públics i territoris. Aquets programes estan pensats per difondre l’art de l’animació a d’altres festivals, programacions de cinema i altres esdeveniments culturals. Aquest any Animac Camina inclou diferents sessions dirigides a diferents públics, d’una banda Petit Animac Camina dirigit als més joves de casa i Animac Camina Internacional, amb les millors propostes del cinema d’animació d’arreu del món presentades a Animac. Animac Camina, evolució de l’antic Animac Mòbil, es produeix anualment en acabar la Mostra amb la qual cosa consta de films molt recents i ofereix una continuïtat per als centres/institucions receptors que ho desitgin. Animac Camina és una producció d’Animac i la Xarxa Transversal.


L’Animac Camina és una extensió del festival ANIMAC  la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, que des de fa anys porta a Lleida els millors creadors del món en aquesta disciplina, visionaris que fan treballs independents i arriscats, amb  força i porten el seu potencial expressiu al límit.

Perquè tota aquesta creativitat no es quedi a Lleida en els dies concrets del festival, es va crear l’Animac Camina. Diferents seleccions dels millors films presentats a l’Animac, en un recull d’aproximadament una hora cadascun, pensats per a diferents públics i territoris. Aquests programes estan pensats per difondre l’art de l’animació a d’altres festivals, programacions de cinema i altres esdeveniments culturals.

Aquest any Animac Camina inclou diferents sessions dirigides a diferents públics, d’una banda Petit Animac Camina dirigit als més joves de casa i Animac Camina Internacional, amb les millors propostes del cinema d’animació d’arreu del món presentades a Animac, algunes d’elles nominades a l’OSCAR com a millor curt d’animació.

La Xarxa Transversal actua enguany com a coproductor de l’Animac Camina. Tots els centres, entitats o ajuntaments interessats a programar-ho podeu posar-vos en contacte amb l’oficina de gerència de Transversal: info@txac.cat

Contacteu-nos també per rebre més informació sobre aquesta proposta.

Go top