fbpx

Xevi Bayona inaugura amb èxit la seva instal·lació artística a Tortosa.

2 de Juny de 2014

El passat divendres es va inaugurar la intervenció al pont del ferrocarril de Tortosa que ha fet l’arquitecte olotí en el marc del projecte europeu Changing Tracks

En aquest cas, un embolcall de cintes de colors fa que els vianants i ciclistes que creuen el pont evoquin les ombes dels trens que hi acostumaven a passar, abans que aquest tram fos, com és actualment, part de la via verda. La instal·lació és molt espectacular durant el dia, però adquireix tota la seva màgia durant la nit, quan va acompanyada de la il·luminació instal·lada especialment per l’ocasió.

Durant la inauguració van intervenir el regidor de cultura de Tortosa, Joaquin del Pino; el vicepresident de la Xarxa Transversal, Joaquim Sorio,  l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel i també el mateix artista, Xavier Bayona.

El projecte continuarà ara a les comarques gironines amb el treball que els artistes dels altres dos països participants instal·laran a les vies verdes d’Olot i Girona. Així, a partir del proper 14 de juny a Olot es podrà veure el treball de l’artista irlandesa Aideen Barry i a Girona el del creador anglès Noah Rose, tots dos ja són aquests dies en residència a les ciutats preparant les seves obres.

Go top