ET’S a Vilanova i la Geltrú

13 de setembre de 2017

ETS Vilanova

 

El jardí de la Memòria | Vilanova i la Geltrú
La Sala Centre d’Art Contemporani, del 15 de setembre a 15 d’octubre.
A Vilanova s’ha treballat al voltant de la historia i l’imaginari contemporani de la fàbrica Pirelli, ubicada en el municipi durant gairebé cent anys. ‘El Jardí de la Memòria’ ha activat una sèrie de processos interconnectats entre l’artista Joan Nadal, almunes de secudària i extreballadores de la fàbrica on s’han explorat les arrels del passat industrial de la ciutat des d’una perspectiva creativa i col·laborativa.

 

 

 

EXPOSICIÓ ESTÈTIQUES TRANSVERSALS – ELEMENTS COMUNS / ELEMENTS SINGULARS
Vilanova i la Geltrú – Mataró – Manresa

La tercera edició d’Estètiques Transversals. Pràctiques artístiques, accions educatives i ciutats mitjanes s’ha desenvolupat entre el 2016 i el 2017 a les ciutats de Manresa, Mataró i Vilanova i la Geltrú, amb un tema comú: el treball en entorns post-fabrils. L’exposició es distribueix en el temps i en el territori, de manera que a cada lloc es presenten els mateixos elements comuns, i es despleguen els elements singulars.

La Sala Centre d’Art Contemporani, del 15 de setembre a 15 d’octubre.
Inauguració: 15 de setembre a les 19 h.
Carrer Joaquim Mir, 12 08800 Vilanova i la Geltrú.
M|A|C Mataró Art Contemporani, del 20 d’octubre al 30 de desembre de 2017
Museu Comarcal de Manresa, del 9 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018

En l’’exposició Estètiques Transversals al Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú es presenta el projecte ‘El jardí de la Memòria’. En ella es mostren els resultats del procés de creació, recerca i producció que s’ha fet al voltant de l’imaginari de la fàbrica Pirelli. A més a més, es podran veure també els diversos projectes que s’han desenvolupat a Manresa i Mataró, que han comptat amb les artistes Raquel Friera i Mariona Moncunill, equipaments culturals i associacions i altres plataformes ciutadanes.

Estètiques Transversals és un projecte d’Idensitat desenvolupat en Mataró, Manresa i Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb MAC – Mataró Art Contemporani, el Museu Comarcal de Manresa i el Centre d’Art Contemporani La Sala, amb el suport de Xarxa Transversal i la Generalitat de Catalunya.

Go top