Roda de premsa de presentació dels actes del Dia Mundial del Teatre 2012

El proper dilluns 19 de març a les 12h al Restaurant del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) tindrà lloc una roda de premsa per presentar els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre d’aquest 2012.
L’acte comptarà amb la participació del president d’ADETCA, Daniel Martínez; el vicepresident d’ADETCA, Toni Albaladejo; el president de l’AADPC , Joan Maria Gual; el director artístic del TNC, Sergi Belbel, i el gerent de la xarxa Transversal, Sergi Penedès, en representació dels Teatres Públics de Catalunya; el president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, Xavier Vilamala, i la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Maria Estrany.
Els mitjans gràfics tindran l’oportunitat d’enregistrar imatges de l’elaboració en viu, allí mateix, de la coca i el pa del teatre que es vendrà als forns del país durant els dies 24, 25, 26 i 27 de març.

14 març, 2012 a les 12:15
Categories: Arts Escèniques