Transversal


Títol: Transversal

Autor: Jordi Martorell

Imatges:

Breu Descripció:

Obres en diferents formats, tècniques i mides realitzades per artistes de diferents disciplines del Camp de Tarragona a partir dels dibuixos de Jordi Martorell.

Comissariat:

Ciutat d'Orígen: Reus

Producció: Rodalies 3. Centre d’Art Cal Massó

Gènere: Audiovisual/Vídeo, Plàstiques, RODALIES 3, Visuals

Mat. Cedeix: Pot variar en cada presentació segons les característiques de l’espai i el nombre d’artistes locals que decideixin incorporar-se al projecte. Alguns dels artistes que han participat a Reus han fet dues obres, la resta una. Si incorporem artistes locals a la itinerància podem desplaçar només una obra per artista participant. Els artistes que vulguin poden mostrar una obra nova.

Lloguer ciutats de Transversal: 900

Lloguer altres ciutats: 1100

Preu Assegurança: per determinar

Preu Transport i Muntatge: 500€

Material Editat: Vídeo documental de sala de 50 minuts. DVD amb les càpsules de vídeo independents de cadascun dels artistes participants.

Requisits Tècnics: 2 vídeo-projectors. Un per projectar el vídeo-documental sobre tots els participants i l’altre per a la vídeoinstal·lació de l’Ivan Jorge Muniente.

Observacions:

Per a cada exposició itinerant es podria fer una convocatòria als artistes locals, a través d’alguna associació local d’artistes, per incorporar-los a l’experiment. El treball d’aquests artistes es documentaria en vídeo i s’afegiria al vídeo que acompanya l’exposició. L’obra d’aquests artistes es podria afegir a la itinerància.

Contractació i Contacte:

Jordi Martorell Pallisó

C/ Vilanova del Mercadal, 1

43400 Montblanc (Tarragona)

jmartorellp@gmail.com

977 862 047 / 680 58 52 47

Enllaços:

 Tots els vídeos del projecte es poden veure a www.laveujovetv.cat, a la Categoria La casa de palla i dins d’aquesta categoria a l’apartat Projecte Transversal 2011. També hi ha un arxiu d’àudio d’un programa de ràdio dedicat al projecte.

This page as PDF
Versió PDF